Gyermekre vágyók imaest kezdőkép
Blog, Programok

Újra indul a Gyermekre vágyók imaest sorozata

A kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánia ad otthont a Gyermekre vágyók imaest sorozatnak, melyet minden hónap utolsó szombatján tartanak.

A fájdalmas valóság az, hogy minden ötödik pár küzd valamilyen meddőségi problémával. Ennek nem vizsgáljuk okait, inkább szeretnénk segítséget nyújtani. Első lehetőségünk Urunk elé tárni fájdalmunkat, hiányosságainkat és félelmeinket. Természetesen, ha valaki tovább akar lépni, lehetőséget biztosítunk természetes cikluskövető módszer elsajátítására, melynek orvosi háttere az esetek többségében valós segítséget tud nyújtani. Erről bővebb információt cikluskövetés oldalunkon találhattok.

Minden hónap utolsó péntek este gyermekáldásért mutatnak be szentmisét Kaposfüreden, másnap pedig szeretettel várják az érintetteket imaestre, ahol gyermekáldásért imádkoznak.

A távolság nem lehet akadály, többen messziről utaztak ide, nem is hiába, ahogy ezt tanúságtételben is megfogalmazták. Sokkal több utat megteszünk sokszor egy vásárlás, vagy ügyintézés során. Mennyivel fontosabb ez a téma a hétköznapi teendőknél!

Az est során lehetőség van közbenjáró imát kérni, közösen imádkozni, énekelni, kötetlen beszélgetésre is, és ha valaki meg szeretné osztani saját személyes történetét, szeretettel meghallgatjuk. Nem kommentáljuk, nem adunk tanácsot, csak annak, aki kéri, de ezt már nem a kiscsoportban, hanem személyesen külön időpontban.

A programra kérjük, hogy előzetesen regisztráljon, aki el szeretne jönni, így számítunk rátok és tudunk készülni kis agapéval is. A regisztráció lehetőségei a plakáton találhatók.

Aki szeretne bővebb információt, az alábbi videóban, valamint elérhetőségeinken tudunk tájékoztatást adni.

A program plakátja itt megtekinthető:

A Gyermekre vágyók imaest sorozat mellett az érintettek érdeklődhetnek, jelentkezhetnek magzatvesztés sebeinek gyógyítására szervezett lelkigyakorlatunkra is.

Ne félj, nem ítéllek el plakát

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!