Gyermekre vágyók - nő összetörve
Blog, Programok

Gyermekre vágyók imaestje Kaposfüreden

Az alábbiakban egy olyan házaspár történetét szeretnénk megosztani, akik a Gyermekre vágyók imaestjének egy korábbi alkalmán vettek részt, és azóta már boldog szülők.

A családalapítási céljaik kezdetben sikertelenek voltak, két magzatot vesztettek el spontán vetélés során. Ekkor a feleségben már megfogalmazódott:

Gyötört a gondolat, hogy talán sosem tudom majd megadni a férjemnek azt, amire igazán vágyik.

Annyira összetörtek, hogy így gondolkodtak:

talán nem is ez a mi utunk, hanem az adoptálás az, és bármennyire is nehéz el kell ezt fogadnunk. Kértem és vártam a jeleket. Eljutottam arra a pontra, hogy egyáltalán nem tudtam örülni annak, ha a környezetünkben bejelentették, hogy babát várnak.

Azonban nem adták fel a reményt, és tudták, honnan jöhet a segítségük:

Sok idő telt el mire választ kaptunk, de kaptunk! Nem adtuk föl a reményt, hogy egyszer így vagy úgy, de szülők legyünk.

A Gyermekre vágyók imaestjéről így vallanak:

Nem csodára vártam, csak lelki feltöltődésre. Letenni Isten elé azt az elmúlt majdnem másfél évet, ami mögöttünk van. Megnyugodni, elcsendesedni, kiszakadni ebből az egész körforgásból. Segítséget kérni abban, hogy képes legyek átadni Istennek az irányítást. Talán ez volt a legnehezebb feladat.
Eljött az imaest napja. Rendkívüli élmény volt!  A személyes történeteket hallva tudtuk, hogy nem vagyunk egyedül. A közös imádság megerősített bennünket Istenben. Reménnyel teli szívvel tértünk haza és már vártuk a következő alkalmat.

Majd hamarosan:

Gyermekre vágyók - magzat a pocakban

eldöntöttem, hogy csinálok egy tesztet. Lesz, ami lesz alapon… Pozitív! A biztonság kedvéért csináltam még egyet, az is pozitív lett! Ennyi sikertelenség után el sem akartam hinni, hogy ilyen megtörténhet… Újfajta aggódás kezdődött

A teljes tanúságtétel ezen a linken olvasható. Köszönjük az őszinte és mély gondolatokat!

Gyermekre vágyók imaestje

2021. szeptemberében újraindul Kaposfüreden a Gyermekre vágyók imaestje; minden hónap utolsó szombatján este. Ezen alkalmakra szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki rövidebb-hosszabb ideje várakozik a gyermekáldásra; aki szívesen beszélgetne hasonló helyzetben levő párokkal, és mindazokat, akik az Úr áldását szeretnék kérni a várva várt ajándék megérkezéséhez.
A Gyermekre vágyók imaestjét megelőző este, minden hónap utolsó péntekjén a kaposfüredi Szent Őrangyalok-templomban gyermekáldásért lesz szentmise, erre is hívunk Benneteket!