Az ÉLET útja 2022

Az ÉLET védelmében idén újra útnak indul valami. Valami, ami feltárja az igazságot, ami rámutat, hogy az élet a fogantatással kezdődik és a természetes halálig tart. Az ÉLET útja 2022 keretében egy film lesz a segítségünkre, Váratlan élet címmel.

AMIT OTT LÁTOTT, MINDENT MEGVÁLTOZTATOTT

A Váratlan élet című film korunk egyik legmeghatározóbb kérdését bemutató amerikai játékfilm. Megtörtént eseményeket feldolgozva mutatja be egy nő bámulatos változásának történetét.

Abby Johnson világéletében bajba jutott nőkön szeretett volna segíteni. Az amerikai Planned Parenthood legfiatalabb igazgatójaként 22000 abortuszban segédkezett, és számtalan nőnek adott tanácsot. Szenvedélyesen kiállt az abortuszok mellett, így válhatott a Planned Parenthood szóvivőjévé. Küzdött a szívügyét érintő törvények megalkotása mellett is. Mindaddig, míg egy nap valami olyat látott, ami mindent megváltoztatott.

KORHATÁR FIGYELMEZTETÉS!
A film a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz,
ezért 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Az ÉLET útja 2022 állomásai:

Az ÉLET útja 2022 Kaposváron, a Szivárvány Kultúrpalotában veszi kezdetét 2022 március 25-én 17:30-kor.
A vetítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni itt lehet.
A filmvetítés után minden állomáson kerekasztal beszélgetés segítségével dolgozzuk fel a témát, majd lehetőséget biztosítunk bekapcsolódni a lelki adoptálásba. A lelki adoptálás egy olyan fogadalom, melyben vállaljuk, hogy kilenc hónapon keresztül minden nap imádkozunk egy megfogant, de veszélyben lévő magzatért.

Az ÉLET útja 2022 következő állomása Barcson, a plébánián lesz, 2022 április 22-én 17 órától. A vetítés után rövid beszélgetés lesz a Kaposvári Egyházmegye életvédő referenseivel, valamint lehetőség lesz bekapcsolódni a lelki adoptálásba.
A vetítés előtt és után megvásárolható a film alapjául szolgáló könyv is.

Az ÉLET útja 2022 következő állomása Csurgón, a Jézus Szíve-templomban lesz, 2022 május 26-án 17 órától. A vetítés után rövid beszélgetést tartunk a Kaposvári Egyházmegye életvédő referenseivel, valamint lehetőség lesz bekapcsolódni a lelki adoptálásba.
A vetítés előtt és után megvásárolható a film alapjául szolgáló könyv is.

Az ÉLET útja 2022 következő állomása Nagykanizsán, a moziban lesz, 2022 június 4-én 17:30-tól. A vetítés után rövid beszélgetést tartunk a Kaposvári Egyházmegye életvédő referenseivel és Nagyné Tóth Mónikával, meghallgatunk egy tanúságtételt Nagy Attilától, valamint lehetőség lesz bekapcsolódni a lelki adoptálásba.
A vetítés után megvásárolható a film alapjául szolgáló könyv is.

Az ÉLET útja 2022 következő állomása Marcaliban, az X-Házban lesz, 2022 június 10-én 18 órától. A vetítés után rövid beszélgetést tartunk a Kaposvári Egyházmegye életvédő referenseivel, Kiss Iván plébánossal, valamint Gyulainé Domján Zsuzsannával. Lehetőség lesz bekapcsolódni a lelki adoptálásba is.
A vetítés előtt és után megvásárolható a film alapjául szolgáló könyv.

Az ÉLET útja 2022 következő állomása Balatonfenyvesen lesz, 2022 július 22-én 18 órától. Szentmisével kezdünk, majd a vetítés után rövid beszélgetést tartunk a Kaposvári Egyházmegye életvédő referenseivel. Lehetőség lesz bekapcsolódni a lelki adoptálásba is.
A vetítés előtt és után megvásárolható a film alapjául szolgáló könyv.

Külön állomás az MKPK döntése alapján:

Az ÉLET útja 2022 a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntése alapján ismét Kaposvárra érkezik. A vetítés a Püspökség nagytermében lesz, 2022 június 24-én 17:30-tól. A vetítés után rövid beszélgetést tartunk a Kaposvári Egyházmegye életvédő referenseivel és Pisztora Ferenc családreferens atyával. A beszélgetés után lehetőség lesz bekapcsolódni a lelki adoptálásba is.
A vetítés előtt és után megvásárolható a film alapjául szolgáló könyv.

Az állomások és időpontok folyamatosan frissülnek ezen az oldalon. Kérjük, nézz vissza később is!