Szeminárium férfiaknak Siófokon
Blog, Programok

Szeminárium indul férfiaknak Siófokon

Élet a Lélekben Szemináriumot indítunk férfiaknak Siófokon. A férfiak részére indított szemináriumokból ez már a nyolcadik sorozat Egyházmegyénkben.

Fontos, hogy egyházközségeinkben, plébániáinkon férfiak is jelen legyenek. Statisztikai adatok igazolják, hogy azok a közösségeink, ahol férfiak is jelen vannak, vonzóbbak a fiatalok számára, akik ritkán, vagy egyáltalán nem járnak templomba.

Mindannyiunkban van egy kép Istenről. Még azokban is, akik magukat ateistának tartják. A férfi az atyakép megtestesítője a családokban. Ha a családokban férfiak nincsenek jelen, ott sérül az istenkép. Ugyanígy azokban a közösségekben, ahol nincsenek férfiak, nehezebb az istenkép bemutatása, javítása.

Ezek figyelembevételével indítottuk a sorozatot, mely most nyolcadik alkalommal, kizárólag férfiaknak Siófokon kerül megszervezésre. A korábbi években többek között Barcson, Kaposváron, Kaposfüreden és Marcaliban is segített férfi közösségek kialakulásában ez a kezdeményezés.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és leadásával lehet, vagy a siófoki templom sekrestyéjében, vagy levélben küldve ide. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Szeminárium férfiaknak Siófokon

Nehéz megszólítani másokat, most mégis arra kérünk mindenkit, hogy személyesen hívjon meg férfiakat Siófokról, vagy környékéről, hogy ebben a néhány hétben együtt megerősödve találjunk válaszokat kérdéseinkre.

Ez a szeminárium biztonságot ad a mindennapok útvesztőiben. Társakat állít mellénk, hogy ne egyedül viseljük a terheket, hatalmat ad a kísértésekkel szemben, valamint új életet Jézus Krisztusban a Szentlélek által. Gyere és jelentkezz!