Blog, Hírek, Programok

Szentlélek Szeminárium az Irgalmasság Házában

Az első induló szeminárium az Irgalmasság Házában 2024 januártól egy Élet a Lélekben szeminárium. Erre a lelkigyakorlatra elsősorban olyanokat várunk, akik még nem vettek részt ilyen programsorozaton.

A jellemző célcsoport a 16 és 50 év közöttiek korosztálya, de senkit sem zárunk ki, aki még nem vett részt Élet a Lélekben szemináriumon. Az előadóink Varga László, Udvardy Márton és Zsifkó Zoltán lesznek.

A szeminárium az Irgalmasság Házában, 9 héten át vezet be minket egy mélyebb megtapasztalásba a hitünkkel kapcsolatban. Január 18-tól március 14-ig hetente ismerjük meg az újabb kérdésköröket. A témák között elhangzik Isten személyes szeretete, a megváltás, a megtérés, a tanítványság, a Szentlélek, a közösség, valamint a küldetés.

A programsorozat regisztrációhoz kötött, a jelentkezési lap letölthető innen, vagy az Irgalmasság Háza recepcióján átvehető. Jelentkezni legkésőbb 2024 január 5-ig lehet.

A részvételi díj 2000 Ft, mely tartalmazza a szemináriumi munkafüzet árát, valamint az egyéb felmerülő költségeket, eszközöket.

Ez az első szeminárium az Irgalmasság Házában. Legyél te is részese! Az életed során számtalanszor tapasztalhatod meg a segítségét, ha elakadsz, ha kérdéseid vannak…

Az elmúlt évtizedekben több ezren végezték el hazánkban az Élet a Lélekben Szemináriumot. A lelki megújulások, megtérések, a lelki ajándékok felfedezése és a hit örömének megtapasztalása mérhetetlen áldást hozott sokaknak. Ez a szeminárium és rajta keresztül a Szentlélek megtapasztalása valóban Isten különös ajándéka ebben a korban, amikor sokan elhagyják az Egyházat.

Ha teheted, jelentkezz! Nem tudhatjuk mikor lesz legközelebb Szeminárium az Irgalmasság Házában. Ha valami miatt most nem fér bele az életedbe, vagy már voltál Élet a Lélekben szemináriumon, akkor kérünk imádkozz a résztvevőkért, az előadókért és a program megvalósulásáért!