Mária Rádió logó
Blog, Hírek

Kaposváron is megszólal a Mária Rádió

Rég várt álom valósul meg a Mária Rádió kaposvári megjelenésével

A Mária Rádió adásait eddig is hallhattuk, de csak azok, akik az interneten keresztül figyelték a műsorokat. 2021. nyarán már azok is hallgathatják, akiknek nincs internetezéshez eszközük, vagy ismeretük.

A rádió adása rövidesen Kaposváron is fogható lesz az FM 93,1 MHz frekvencián. Ez a médium a világ legnagyobb közösségi rádió hálózata.  Küldetése, hogy segítsen kiteljesedett életet élni a ma emberének a kereszténység alapértékeinek segítségével. Reklámot nem sugároz, politikával nem foglalkozik. Önkéntesi szolgálat és hallgatói adományok tartják fenn. A Mária Rádió katolikus szellemiségű. Szent II. János Pál pápa, XVI. Benedek pápa és Ferenc pápa áldásával működik. 

Kiemelt műsortémák:

keresztény hit
család, házasság, gyermeknevelés
értékközpontú életvitel, pozitív életpéldák
értékes társadalmi kezdeményezések, közösségek bemutatása
kulturális értékek bemutatása
nehéz helyzetben lévők segítése

A Mária Rádió helyi értékeket, közösségeket, kezdeményezéseket bemutató műsorok készítéséhez ingyenes műsoridőt ajánl és technikai segítséget nyújt. Továbbá számos más területen is van lehetőség bekapcsolódni a rádió missziójába egyéni érdeklődés és képességek szerint. Ezért a szervezet közönségtalálkozót szervez, amelyre szeretettel hívja az érdeklődőket. A közönségtalálkozóra ONLINE formában kerül sor 2021. április 23-án pénteken 17:30-tól. A közönségtalálkozóra jelentkezni a kaposvar@mariaradio.hu címre küldött „közönségtalálkozó” jeligével lehet.

A Joppé Evangelizációs Központ mindenkinek ajánlja, hogy kapcsolódjon be a közönségtalálkozóba. Az online megbeszélésen lehetőség nyílik bekapcsolódni a rádió missziós munkájába is.