útnak indul az ÉLET útja
Blog, Programok

Ismét útnak indul az ÉLET útja

Idén útnak indul az ÉLET útja 2022 elnevezésű életvédelmi rendezvénysorozat. Az eseményeken a „Váratlan élet” című filmet vetítjük a kaposvári Egyházmegye pontjain.

AMIT OTT LÁTOTT, MINDENT MEGVÁLTOZTATOTT

…hangzik a filmet bemutató gondolat. A mozivásznon megtörtént eseményeket feldolgozó alkotást láthatunk, miután minden állomáson kereksztal-beszélgetésben dolgozzuk fel a témát. Korunk egyik legmeghatározóbb kérdését járjuk körül, hiszen a statisztikák szerint 2021-ben ismét az abortusz volt a vezető halál ok a világon.

Abortuszban tavaly 42,7 millió baba vesztette el az életét még a születése előtt, derül ki a Worldometer adataiból. Ennyien nem haltak meg semmi másban. Sem influenzában, sem koronavírusban, sem szív és érrendszeri betegségben vagy rákban. – írja a Magyar Nemzet

Útnak indul az ÉLET útja 2022 tehát, melynek keretében a Váratlan élet című film segít bennünket a közös gondolkodásban. Az események után lehetőség lesz bekapcsolódni a lelki adoptálásba, melyben vállaljuk, hogy kilenc hónapon keresztül minden nap imádkozunk egy megfogant, de veszélyben lévő magzatért.

KORHATÁR FIGYELMEZTETÉS!
A film a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz,
ezért 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

ÉLET útja 2022 plakát

Első állomásunk Kaposváron, a Szivárvány Kultúrpalotában lesz, március 25-én 17:30-kor. Ezen az eseményen vendégünk lesz Dr. Bálint Balázs szülész-nőgyógyász.
A vetítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni itt lehet.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

További információt elérhetőségeinken kaphattok.