Házasság Hete 2022. plakát
Blog, Hírek, Programok

Házasság Hete 2022. – „Maradjunk együtt!”

Hazánkban idén tizenötödik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. A Házasság Hete 2022. mottója: „Maradjunk együtt”. Kaposváron is színes programokkal várjuk az érdeklődőket.

Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek, vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

Kaposváron 2016 óta szervez változatos programokat a CSAKAZÉRTIS a Családokért Egyesület a Kaposvári Egyházmegye családpasztorációs munkatársaival karöltve. Ezekre az eseményekre évről-évre egyre több házas-, jegyes-, és szerelmespár látogat el.  

Házasság Hete 2022. plakát

Idén, a Házasság Hete 2022. keretei közt, február 13. és 20. között várjuk izgalmas, változatos programokkal a párokat, akik többek között komolyzenei koncerten és lelki tartalommal gazdagított gyertyafényes, romantikus vacsorán is részt vehetnek.

A kisgyerekeseknek és a távolabb élőknek egy esti órán online módon kínálunk gondolatébresztő előadást, majd meghitt beszélgetést.

Több templomban várjuk a szerelmes- és házaspárokat a hét folyamán, ahol köszöntjük a jubiláns párokat, illetve minden pár áldásban részesülhet.

A természetkedvelőket egy romantikus sétára hívjuk a Petörke-tó körül, ahol a „Házaspárok útján” elmélkedhetik át közös életútjukat, házasságuk fontos állomásait.

Az elmúlt évben a Covid járvány igencsak megnehezítette a szervezést, mégis jó lehetőségeket szerveztünk a párok számára.

A részletes programot és a jelentkezési lehetőségeket hamarosan elérhetővé tesszük a www.csakazertis.hu, valamint a kaposvar.egyhazmegye.hu internetes oldalakon, illetve a Házasság Hete Kaposvár Facebook oldalán.