Gyermek minden áron?
Blog, Programok

Gyermek minden áron?

Gyermek minden áron? – Mi a mi utunk? – Fórumbeszélgetést szerveznek a Házasság Hete programsorozat keretein belül Kaposváron.

Egy házaspár életében az egyik legnagyobb csoda, amikor gyermekük születik, azonban sok embernek nagyon küzdelmes és fájdalmas kérdéssé válik, amikor a várva várt áldás nem érkezik. Csalódás, környezeti nyomás, elvárások, frusztráltság hónapról hónapra? Mégis, merre menjünk tovább? Ki vagy mi tudna valóban segíteni? Ezeket a kérdéseket járja körbe a „Gyermek mindenáron? – Mi a mi utunk?” fórumbeszélgetés, melynek második felében lehetőség lesz a jelenlevő szakemberektől kérdezni.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:
Dr. Péterfi István szülész-nőgyógyász, a Kaposi Mór Oktatókórház osztályvezető főorvosa
Dr. Kállay Csilla, FEMM oktató
Szigeti Tamás és Kriszti tanúságtevők
Udvardy Márton és Lilla, életvédő referensek

Kevesen tudják csak, hogy a meddőség valójában nem betegség, hanem a szervezet egy, vagy több rendellenes állapotának a tünetegyüttese.

A program címe; Gyermek minden áron? – Mi a mi utunk? már önmagában beszédes gondolat. Akik küzdenek ezekkel a fájdalmakkal, valóban sokszor olyan eszközökhöz is fordulnak, amik saját értékrendjük szerint is megkérdőjelezhetőek.
Lesz szó cikluskövetésről, helyreállító orvoslásról, lombikbébi módszerről és örökbefogadásról is.
Az eseményen nem akarunk előre csomagolt választ adni, hogy mi a helyes, vagy mit gondolunk jónak. Szakértőink arra vállalkoztak, hogy saját tudásuk szerint, objektíven igyekeznek bemutatni az általuk ismert lehetőségeket.

Gyermek minden áron?

Szeretettel várunk minden kedves érintettet, érdeklődőt, vagy szakembert.

Időpont: 2023.02.13. Hétfő 16:30-19:00
Helyszín: Kaposvár, Trattoria La Prima különterme Kaposvár, Fő u. 2.