Élni TELJESEN Jó plakát
Blog, Hírek, Programok

Élni TELJESEN Jó – országos életvédelmi nap

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) Családügyi Bizottságának támogatásával, a Székesfehérvári Egyházmegye szervezésében, Élni TELJESEN Jó címmel országos életvédelmi napot rendeznek Székesfehérváron november 18-án, szombaton. Tisztelettel és szeretettel hívnak mindenkit Egyházunk és társadalmunk kiemelt jelentőségű ügyének programjára.

Neves előadók részvételével kerekasztal-beszélgetések, tanúságtételek, workshopok várják a felnőtteket és középiskolásokat. Az általános iskolásoknak a cserkészek készülnek programmal; a legkisebbeket pedig kézműveskedés, bábelőadás, mese, játék várja.

Az Élni TELJESEN Jó-napon a program 9–16 óra között több helyszínen párhuzamosan zajlik. A felnőttek, az óvodások, illetve az általános iskolások számára a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház különböző termeiben; a középiskolás korosztály programjainak a Ciszterci Szent István Gimnáziumban adnak helyet.

Élni TELJESEN Jó fiatalok

A program 16 órakor közös szentmisével zárul a székesfehérvári bazilikában.

A találkozóra mindenkit szeretettel várnak: fiatalokat, idősebbeket, egyedülállókat, házasokat, családosokat, papokat, pedagógusokat, egészségügyi dolgozókat, és minden kedves érdeklődőt.

Az országos életvédő nap több helyszínen megszervezésre került már, – köztük Kaposváron is. Most Székesfehérvár ad otthont a rendezvénynek, mely sok tekintetben más az eddigieknél.

További információk a facebookon találhatók, regisztrálni is ezen a felületen lehet. A programon való részvételhez szükséges a regisztráció! A záró szentmisére regisztráció nélkül is be lehet jutni. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Kérünk mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy egy fohásszal járuljon hozzá a program sikeréhez!