nyílt hétvége a szemináriumban
Blog, Hírek

Nyílt hétvége a győri szemináriumban

A papság iránt érdeklődő 15 és 35 év közötti fiatal férfiak számára lesz nyílt hétvége a győri Brenner János Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézetben február 24. és 26. között. A kispapok egy rövid videóval invitálják azokat, akik úgy érzik, hallják Isten hívó szavát. Az elmúlt közel két hétben több mint 1500-an tekintették meg az összeállítást.

A nyílt hétvége során az érdeklődők közösen imádkoznak a kispapokkal, részt vesznek az órákon, együtt étkeznek velük, hogy megtapasztalhassák a papságra készülők mindennapjait.

A videóban kérdések és kijelentések özöne segít megérezni a vágyat a papság iránt.

Szeretnéd tudni, hogy hol lakik az Isten?

A szeminárium most is otthont ad több kaposvári egyházmegyés kispapunknak. Ha érzed Isten hívását, nem leszel egyedül.

18. életévét be nem töltött regisztráló esetén szülői nyilatkozat szükséges. A nyilatkozat a Győri Egyházmegye honlapjáról letölthető és kitöltve, e-mailban kell elküldeni a hok@bjhf.hu e-mail-címre.
Ne felejtsd; először saját egyházmegyéd püspökénél szükséges jelentkezned!

Istennek szüksége van olyan fiatalokra, akik odaszánják életüket az ő országában való munkálkodásra. Tekints bele a kispapok életébe, hogy célt találhasson benned Isten hívása!

Kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy imádkozzon hivatásokért, kispapjainkért és a felszentelt papokért. Nagy szükség van az imára és hisszük, hogy imádságaink nem maradnak meghallgatás nélkül. Ha nem érzel hívást, imáiddal mégis segítheted azokat, akik még nem hallották meg azt, illetve azokat is, akik meghallották Isten hívását, de még nem döntöttek.