29. országos találkozó plakát
Blog, Hírek

MKKM 29. országos találkozó VÁLTOZÁS!

Mint korábbi cikkünkben ígértük, igyekszünk az aktualitásokról, változásokról hírt adni. VÁLTOZÁS VAN!

Sok szeretettel hirdetjük meg a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás 29. országos találkozóját – online formában!

Ezekben a napokban a vírus újra jelentős kockázatot jelent. Felelősséggel gondolkodva a szervező csapat iránt és a résztvevők iránt, átgondolva és közösségvezetőknél utánajárva nem kockáztatjuk meg a személyes országos találkozóval járó népes és tartós csoportosulást. Ezért az idei országos karizmatikus találkozót online formában tartjuk meg, a karizmatikus megújulás youtube csatornáján keresztül (https://www.youtube.com/user/megujulas1). Reméljük, hogy az online forma a korlátai mellett egyúttal lehetőség is lesz többeket bevonni az országos karizmatikus találkozó programjába.

A találkozó ideje: 2021. november 13. szombat. Késő délelőtt és kora délután tervezünk közvetíteni egy-egy 90 perces blokkot, melyen rövid impulzusok fognak elhangzani, kiegészítve néhány dicsőítő dallal.
A találkozó jelmondata: „Ismét prófétálnod kell” (Jel 10,11).

Akiknek az üzeneteit hallhatjuk: Tobisch Borbála és Nyuli Gábor (Cor et Lumen Christi közösség), Copf Klára nővér (Szent Ferenc Kisnővérei), Nagy Róbert atya (Szeged-Szőregi Szent Katalin Plébánia), Kunszabó Zoltán diakónus és Endrédi Balázs (Új Jeruzsálem Közösség), Cotiso Mărgulescu (Marosvásárhelyi Imádság Háza), Pat Collins atya (Írország), és Mohos Gábor (az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke)

2020 eleje óta egészen kizökkent időket élünk. Ebben a helyzetben talál meg minket ez az ige: Ismét prófétálnod kell! Újra Istenre mutató jelnek kell lennünk az emberek között! Újra használnunk kell a karizmáinkat, folytatnunk kell a megkezdett küldetésünket, munkálkodásunkat, épülésünket egészen a megszentelődésig! Ismét szólnunk kell Isten nevében Isten üzeneteit, egyrészt Isten örök igéit és igazságait, de aktuális akaratát is! A találkozó előadásai arra hívnak, hogy éljünk a karizmákkal, jelekkel, csodákkal, éljünk prófétai életformát, újuljunk meg identitásunkban, és kapjunk új lendületet az elhívásunkhoz.

Várunk sok szeretettel!
Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás