"Meghívtál, hogy vízre lépjek" 1
Blog, Hírek

„Meghívtál, hogy vízre lépjek” – Varga László megyéspüspök nyári lelkigyakorlata

„Meghívtál, hogy vízre lépjek” címmel tartott lelkigyakorlatot Varga László megyéspüspök a bárdudvarnoki Porta Pacis Lelkigyakorlatos Központban 2023. augusztus 17-e és 19-e között.

„Meghívtál, hogy vízre lépjek” 2

Az elmélkedések megtekinthetőek a Kaposvári Egyházmegyei Stúdió YouTube csatornán IDE KATTINTVA, illetve meghallgathatóak és letölthetőek a Kaposvári Egyházmegye honlapján, ITT.

A háromnapos alkalmon nagy hangsúlyt kapott a dicsőítő imádság, azonban elcsendesedésre is hívták a több mint száz résztvevőt: csendes szentségimádásra, szentgyónásra és lelkibeszélgetésre is volt lehetőség a három nap alatt.

Az összesen öt elmélkedést különböző csapatok szolgálatával végzett dicsőítések, csendes szentségimádás, közbenjáró imádság, és más lelki programok segítették.

Az eseményen készült fotók az eredeti cikkel együtt megtekinthetők a Kaposvári Egyházmegye honlapján.

„Meghívtál, hogy vízre lépjek” 3

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén három lelkigyakorlatot hirdettek a szervezők („Meghívtál, hogy vízre lépjek” címmel). A tavaszi és nyári alkalmat a szeptember 29-e és október 1-je között szervezett lelkigyakorlat követi, melyre hamarosan indul a regisztráció a Kaposvári Egyházmegye honlapján. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Forrás: Kaposvári Egyházmegye
Fotó: Kling Márk, Kovács András Bernát