növekedés magok
Blog, Hírek, Programok

Jelentkezés Életvédő Napra

Még van lehetőség, ha elmaradt a jelentkezés Életvédő Napunkra. Már csak néhány nap és csak néhány hely van az Országos Életvédő napra való jelentkezéshez.

Ha esetleg eddig elmaradt, vagy elkerülte a figyelmedet, hogy szükséges a regisztráció, még nem késő. Ezen a napon számos életvédelmi témában kaphatsz tájékoztatást, szert tehetsz ismeretségekre, kapcsolatokra.

Nem kell a témában sem tapasztaltnak, sem aktivistának lenned. Elég, ha nyitott a szíved a többit megkaphatod ezen a napon. Minden élet ajándék. Ezt az örömhírt mindenképp magaddal viszed.

A nap folyamán számos előadás, tanúságtétel, kerekasztal beszélgetés, szekció vár. Három részre bontjuk a témát; elsőként a megelőzésről hallhatunk, majd a krízishelyzetben való segítségről, végül a gyógyulás lehetőségeiről. A délutáni szekciókban szintén ezeket a témákat dolgozzuk fel, kicsit szabadabb, kötetlenebb módon.

A megelőzés témakörében bemutatásra kerül több olyan kezdeményezés, mely az objektív tájékoztatást és a konkrét segítségnyújtást egyaránt előmozdítja. A bajba jutott kismamák lelki vívódásairól, valós krízishelyzetéről, valamint támogatási lehetőségeiről lesz szó a „krízis” blokkban. A „gyógyulás” blokkban hallhatunk azokról, amiket szükséges ismernünk; mi zajlik bennük a veszteségfeldolgozás során, illetve, milyen segítségnyújtási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Gyere el, és hívj meg másokat is! Erről a napról nem tudsz üres kézzel hazamenni. Új lendületet, új lelkesedést és új erőt kaphatsz. Ne halogasd! Most van lehetőség és jelentkezés Életvédő Napunkra.

Az Életvédő Nap minden érdeklődő részére ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen a linken lehet, legkésőbb 2022. szeptember 30-ig.

További információ az elérhetőségeinken kapható.