Mozdulj! háttér
Blog, Hírek

Mozdulj!, az Ez az a nap! szervezésében

Az elmúlt időszakban sokan kényszerültünk orvosi, kórházi ellátásra. A Covid járvány nem csak a mindennapjainkat változtatja meg, hanem ismerőseinkért, szeretteinkért is aggódunk a betegség idején. A kórházi ellátás nem csak a betegek és a hozzátartozók részére okoz nehézséget, fájdalmat. A Mozdulj! az Ez az a nap! szervezésében arra jött létre, hogy azokon segítsünk, akik igazán segítenek.

A facebookon már kaposvári Mozdulj! csoport is alakult, hogy helyben is segíthessünk.

Ez a csoport azoknak jött létre, akik szeretnének segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik éjjel-nappal fáradoznak a betegek meggyógyulásáért. Ha időd engedi és szívesen segítenél önkéntesként, sütnél sütit a dolgozók részére vagy vigyáznál a gyerekeikre, amíg dolgoznak, akkor jelezd. Bármilyen adományt, emberi segítséget, apró ajándékot szívesen fogadnának. Várjuk a csoportba az egészségügyi dolgozókat is, hogy fel tudjuk mérni, milyen igények merülnének fel részükről, akár tárgyi segítségek, akár emberi erőforrás tekintetében. Egy tálca sütemény, kézkrémek a sok fertőtlenítőtől kiszáradt kezekre, gyerekvigyázás, akár egy jó ebéd a dolgozóknak… bármilyen apróság is örömet tud okozni. Várjuk a további ötleteket is.

Mindenkit buzdítunk, aki – akár csak egy kis aprósággal is – jószándékkal segítene, hogy csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez! Mozdulj! Kaposvár!

Mindössze néhány kattintás a facebook oldalon, hogy – csatlakozva a csoporthoz – információhoz juthass, hogy hol, milyen segítségre van szükség. Minden kis segítség naggyá válik, ha összeadjuk, amink van. Egyesítve erőinket, a sok apróság is tekintélyessé válik.

Tekintsétek meg a Mozdulj! bemutató kisfilmjét!

Ha nem regisztráltál a facebookon, és nincs szándékodban ezt megtenni, mi is szívesen összekötünk a kezdeményezéssel, felhívásokkal, a szervezőkkel.