Szent András Evangelizációs Iskola A! generáció
Blog, Programok

A! generáció ifjúsági képzés – Szent András Evangelizációs Iskola

Örömmel hirdetjük, hogy szeptembertől ifjúsági képzést indít a Szent András Evangelizációs Iskola a Lelkes Napok ajánlásával, elsősorban a 18-26 éves korosztálynak Szent András kurzusokból és tematikus hétvégékből. Együttműködőink lesznek az Új Jeruzsálem és a Chemin Neuf Közösség is!

A képzés az alapoktól indít: találkozás Istennel, tapasztalat, döntés, megtérés – és bejárja a tanítványság útját fiatal felnőttek számára, majd rákanyarodik az evangelizációra. Ezt 2 tanév alatt tesszük meg, a 3. évre pedig szolgálói képzéseket tervezünk.

Meggyőződésünk, hogy nagyszerű, életre szóló lehetőség ez, amellyel a jövő új nemzedékét szeretnénk missziós tanítványokká képezni.
Nem magunknak képezzük őket, hanem az egyháznak, saját közösségeiknek. Szeretnénk nekik átadni azt a kincset, amit Isten a Szent András Evangelizációs Iskolára bízott.

A hirdetés önmagában igen csekély hatásfokú ebben az ingerdömpingben, egy dolog hatékony: a személyes meghívás.
Ezért kérünk, mivel az új nemzedék közös ügyünk, segítsetek, és ajánljátok mindazoknak a fiataloknak, akiket ismertek, akiknek érdemesnek látjátok! Az ifjúságban rejtőzik a jövőnk.

Szent András Evangelizációs Iskola A! generáció

Kedves Fiatalok!
Páratlan lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe: egy nagyszerű keresztény ifjúsági képzést! Életre szóló fejlődés Krisztusban!

Nézd meg, és ha érdekel, jelentkezz be MOST, ez után valamelyikünk a szervezők közül megkeres majd, és mesélünk neked részletesebben is, felteheted kérdéseidet.
Linkek a képzés részleteiről:
https://ageneracio.hu
https://fb.me/e/5nyIfSjda
https://szentandras.ujevangelizacio.hu/node/3596

A képzést a magyarországi Szent András Evangelizációs Iskola rendezi, amely egy fiatalokat és felnőtteket képző mobil iskolahálózat. Evangelizál és kérügmatikus evangelizátorokat képez a Katolikus Egyház számára.

Forrás: Szent András Evangelizációs Iskola